Zus

Je bent een verschrikkelijk belangrijk  persoon voor mij. Mijn hele leven lang ben jij al die zorgzame zus geweest. We hebben verschrikkelijk veel dingen samen beleeft en meegemaakt niks was voor jou te gek je vond alles zo vanzelfsprekend. Je bent en blijft mijn grote zus mijn maatje waar ik verschrikkelijk veel van hou en dat blijf ik mijn leven lang doen. En ik ga het redden want ik weet dat je mee kijkt. Lieve zus ik hou verschrikkelijk van je. We gaan elkaar zeker terug zien

 

Liefs xxx Cindy

Ode aan mijn vader
09-12-2016  16:00

Papa ik wou dat je nu kon zien hoe het met mij gaat. Jij had altijd het vertrouwen in mij gehad dat ik het wel kon. Jij hebt mij vier jaar geleden los moeten laten omdat je ernstig ziek bent geworden en omdat je er daarom niet meer bent. Maar op de de een of andere manier heb ik de kracht gekregen om door te kunnen gaan. Want waar jij voor gevochten hebt Mama ook, is nu gelukt. Ik doe vrijwilligerswerk. En ik heb de juiste mensen om mij heen.

Papa het gaat hartstikke goed en ik weet dat je mee kijkt.

 

Dus ik wil jou bij deze bedanken en mijn moeder ook. Ik hou van jullie

 

Groetjes jullie dochter Cindy

Voor Mama

10-06-2014 16:54

Je bent een heel belangrijk persoon in mijn leven Je hebt samen met papa gevochten voor mij om te komen waar ik nu ben en daar ben ik je verschrikkelijk dankbaar voor. Ondanks mijn beperking ben ik mede dankzij jou voor zover mogelijk een zelfstandige vrouw. Die op zich zelf woont en die haar eigen beslissingen kan nemen. Lieve mama dankjewel dat je Heidi en mij zover hebt gebracht. Ook al is het niet altijd makkelijk geweest met vallen en opstaan. Maar we zijn er gekomen. Ook na dat papa overleden was zijn we verder gegaan, Mam ik hou van je dankjewel dat jij mijn moeder bent en dat zal je ook altijd blijven.

 

Dikke knuffel Cindy

Herinnering
Ik heb de trouwring van mijn moeder om laten smelten tot een hart met de namen van mijn ouders en mijn lieve zus er in.

 

Een dierbare herinnering dan heb ik ze nog altijd bij me.