Ga je rechts af of links af

Jeย hebt hebt niet altijd een keuze welke weg je gaat bewandelen soms krijg je dingen op je pad die niet echt makkelijk zijn om te dragen. Je hebt wel altijd een keuze hoe je er mee om gaat. Voor mezelf heb ik altijd een keus gemaakt om hoe erg iets ook is om er toch iets ย positiefs uit te halen uiteindelijk. Ook daarin speelt voor mij het geloof een hele belangrijke rol . Je moet niet met de hele meute mee gaan als het voor jou niet goed voelt doe je eigen ding en geloof dat je het kunt en anders ย vraag hulp aan de mensen die jouw echt zien en kennen. Het leven is niet altijd makkelijk maar je hoeft het niet alleen te doen als je er voor open staat en de juiste mensen vind om je te helpen. Daarom ben ik ook zo blij met de mensen om me heen. Dankjewel daarvoor ๐Ÿ™๐Ÿ’•