Tel je zegeningen één voor één

Het kan maar zo zijn dat je door een lastige tijd gaat en dat je zo gefocust bent op de dingen die niet goed gaan en dat je eigenlijk vergeet dat er ook nog positieve dingen om je heen gebeuren. Dat wil niet zeggen dat wat je mee maakt of waar je misschien wel midden in zit niet erg is en dat hoef je ook niet weg te poetsen ook daar moet je door heen en is niet altijd even makkelijk. Het kan maar zo zijn dat je door een lied geraakt wordt of door een theatervoorstelling, een opmerking van iemand waardoor je weer denkt ik ga er voor ik hoef het niet alleen te doen. Jullie zijn voor mij deze personen. Krijg vaak de vraag hoe ik zo positief in het leven kan staan en nog steeds sta ook met mijn mindere dagen. Ik krijg de kracht om door te gaan. Tel mijn zegeningen één voor één en ik begin de lichtpuntjes weer te zien! Want die zijn er echt.

Reactie schrijven

Commentaren: 0