Toeval of bestemming?

de afgelopen periode wel veel mogen doen voor de maatschappij en voor de mensen om je heen. Misschien heb je zelf wel zoiets maar wat kan ik doen voor  de maatschappij en voor de mensen om me heen?Iedereen kan wat betekenen voor een ander zonder dat je zelf doorhebt misschien Zolang je alles maar vanuit je hart doet en eerlijk en oprecht bent. Ik geloof zelf niet in toeval oprecht niet. Alles gebeurd met een reden. Iemand zei pasgeleden tegen mij. Je hebt je bestemming gevonden. Ja we zijn hier met een doel en misschien heb jij dat doel  nog niet gevonden. In ieder geval voor mij bestaat toeval niet en inderdaad ik doe nu wat ik leuk vind en wat bij me past maar ik doe het niet alleen ik krijg kracht om die dingen te doen. Ik doe  nu wat ik moet doen en dat is een heel fijn en rustgevend gevoel.                                    

Reactie schrijven

Commentaren: 0