Je kwetsbaar opstellen

Je weet je hele leven al dat je een handicap hebt waar door je rekening moet houden met je energieverdeling maar soms gaat dat compleet mis. Je hebt het voorrecht dat je gastlessen mag geven op scholen waar je aan studenten kunt vertellen hoe het is om met een beperking te moeten leven en dat je positief in het leven staat. Afgelopen vrijdag ging dat compleet mis. Ik was moe had een drukke week gehad met maandag mijn eerste gastles van de week. Ik had veel te veel gepland staan en voelde mij niet lekker.Wat ik wil zeggen ik had mijn afspraak af moeten zeggen en dat is eerlijk gezegd niks voor mij een handicap hebben  is altijd  kijken van wat doe ik wel en wat doe ik niet. Wat vind ik belangrijk en wat kan wachten. Weet je waar ik echt  van baalde dat ik zondag niet naar de kerk kon. Ik ben me echt vrijdag rot geschrokken. Stress en spanning doet echt wat met je en dat is meestal een teken dat het niet goed gaat.