Stil gezet worden

Soms word je weer even stilgezet en besef je dat je een gezegend leven hebt met een hele hoop lieve mensen om je heen en besef je dat je niet de hele wereld op je schouders kunt nemen. Je doet wat voor jouw goed voelt en belangrijk is daar wil je 100% voor gaan en dat doe je met liefde. Wees dankbaar met de mensen om je heen. Want dat is niet van zelf sprekend. Daar ben ik me elke dag weer van bewust. Dankjewel dat jullie er zijn.❤️

Positief in het leven staan

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan denk je misschien. Je hebt gelijk. Je moet wel de juiste mensen om je heen hebben en je moet het ook kunnen. Mensen vragen mij wel eens hoe doe je dat allemaal hoe krijg je het allemaal voor elkaar al die mensen om je heen? Eerlijk gezegd heb geen idee zolang je maar vriendelijk bent en zelf positief bent en het goede in de mensen wil blijven zien dan kom je een heel eind. Mijn moeder zei vroeger altijd wees zuinig op je vrienden je zult ze nog hard nodig hebben. Ze heeft gelijk gehad en ik krijg de kracht om door te gaan en als ik het even niet zie zitten dan kan ik terug vallen op de mensen om mij heen.

Dat gun ik iedereen!