Lichtpuntjes zien en krijgen

Soms zijn er momenten dat je heel stil word en niet meer weet wat je moet zeggen dan alleen maar dankjewel. Zaterdagavond ben ik samen met een vriendin naar de laatste concertregistratie geweest van gospelzangeres Kinga Ban. Ze in 2019 overleden aan borstkanker. Kinga heeft voor haar dood nog een cd gemaakt. Geboren heet die cd. Reinder haar man en Roeland haar producer hebben in opdracht van Kinga haar verhaal nog afgemaakt door ons mee te nemen hoe haar laatste maanden waren voor haar en haar gezin en hoe haar laatste cd geboren tot stand was gekomen. Kippenvel dit heeft ze niet met eigen kracht kunnen doen echt niet zo indrukwekkend. Ik wou dat ik zo kon leven door in de kracht van God te gaan staan. Ben zo blij dat ik naar deze avond ben geweest. Dat geeft me weer kracht en moed voor de komende maanden gegeven. 

Ben zo blij dat ik haar heb mogen hebben leren kennen. En Reinder en de kinderen ook en ik hoop dat haar verhaal doorgaat. 

https://open.spotify.com/album/4H8fDWLOWUNmp7mqWbYjjl?si=V5A91Mc-StuZhjFajEO3zw

Reactie schrijven

Commentaren: 0