Afhankelijk zijn is niet fijn

Soms heb ik van die weken dan denk je schiet mij maar lek. Alles komt bij elkaar. Het kastje van de deur waar ik  normaal gesproken de deur mee open doe gaat kapot. Dus ik zit twee dagen opgesloten in mijn  appartement en ik moet bellen voor hulp als ik  naar beneden wil dat is  één 😞

Ga ik naar  de KPN winkel want ik mag een nieuwe telefoon uitzoeken. Ik helemaal blij, kom ik daar is de telefoon helemaal gereed moet ik een handtekening zetten maar ze hebben de balie zo hoog gezet dat ik daar als rolstoel gebruiker niet bij kom. Dus om een lang verhaal kort te maken ik  kreeg de telefoon niet mee. En ik kreeg ook nog te horen ja u bent de eerste in een rolstoel die ik zie in zeven jaar tijd🥲 ik sprong zowat uit mijn  vel.

Uiteindelijk heb ik de  telefoon online besteld dus eind goed al goed.


Ga ik zondag naar de kerk kom ik zeiknat aan maar de Flashmob was een succes😀


Ga ik gisteren voor het eerst weer na de corona tijd een gastles geven wat een hele leuke was. Zit ik na die tijd op de taxi te wachten bleek die uit het systeem gehaald te zijn dus ik moest een uur wachten. Welkom in mijn leven

Dan  ben ik echt verschrikkelijk blij dat ik zulke lieve mensen om mij heen heb  die mij er even doorheen slepen wat moet ik zonder jullie. Jullie zijn een Godsgeschenk 🙏🏿

Reactie schrijven

Commentaren: 0