Geluk zit in kleine dingen.

Soms heb je in eens dat besef momentje dat je een geluksvogel bent. Je hebt wel tegenslagen gehad maar je bent er weer. En die moeilijke momenten hebben je gevormd naar diegene die je nu bent. Je zou voor geen goud met een ander willen ruilen. Je hebt verschrikkelijke lieve bijzondere mensen om je heen. Je bent goed zoals je bent

Tegenwoordig in deze maatschappij willen mensen alleen maar meer terwijl je eigenlijk met weinig ook tevreden kunt zijn. Geluk zit in kleine dingen, een luisterend oor voor iemand zijn. Er voor die ander zijn is al genoeg.

Als iedereen dat zou gaan proberen omzien naar elkaar dan zou de wereld er veel mooier uit gaan zien.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    joke Naber (donderdag, 07 oktober 2021 09:04)

    HELEMAAL MEE EENS.

    Zou bijna samen met jou dat motto willen verspreiden wereldwijd!!!!!!

    fijne dag