God houd van jou

Vroeger toen ik nog jonger was had ik altijd een verschrikkelijke hekel aan de verhalen in de bijbel waarin Jezus  mensen genas ik kon er niet naar luisteren tot een paar jaar geleden nog. Gisteren werd ik in de kerk opnieuw op de proef gesteld. Het ging namelijk over een vader die zijn gehandicapte zoon bij Jezus bracht om te kunnen genezen. Maar nu heel veel jaren later luister ik toch anders naar dit soort preken. Je kunt met je handicap ook een voorbeeld zijn voor andere mensen ook zonder dat je het zelf in de gaten hebt en dat is het mooie. De knop is een paar jaar geleden omgegaan en het is altijd zo gebleven ook door de gesprekken die ik mocht voeren en de levenservaring die ik nu heb,

God wil mensen zoals jij en ik gebruiken met of zonder handicap in zijn koninkrijk.

Christelijke Hoge School Ede

Reactie schrijven

Commentaren: 0