Alle zeilen bijzetten

Misschien heb je een enerverende week gehad waar dingen op je af kwamen waar je niet op zat te wachten. Je bent zogezegd aan vakantie toe. Je bent moe. Je lichaam stribbelt tegen. Het zit allemaal niet mee en als je het nieuws kijkt word je daar ook al niet blijer van met al dat corona nieuws en de moord op Peter R de Vries.

Maar hoe je het ook went of keert er komen altijd weer lichtpuntjes waar je aan vast kan klampen. Je hebt je verjaardag mogen vieren met een hele hoop dierbare mensen om je heen, je bent sinds lange tijd weer naar familie geweest en je bent naar een vriendin geweest. Je bent weer naar de kerk geweest. Je hebt een rijk en gezegend leven. Geniet van de kleine dingen dan worden het vanzelf grote dingen. Soms als je het gevoel hebt dat je alle  zeilen bij moet zetten om overeind te blijven komen er uit onverwachte hoek weer mensen die je door de storm heen helpen. Zo is het leven.