Mijn eerste gastles in Velp na de coronatijd

Ik mocht gisteren weer een indrukwekkende gastles geven in Velp na de corona toestanden. Ik ben altijd weer verrast dat mijn verhaal  zoveel indruk maakt op studenten die in zorg willen gaan werken. Mooi om te zien en goed om te doen, mensen bewust te maken dat leven met een beperking niet het einde van je leven hoeft te zijn maar dat je ondanks je beperking een mooi en zinvol leven kunt leiden zolang je maar positief in het leven kunt staan. Weet je wat ik het gekke van alles vind, Ik leef mijn leven al heel mijn leven zo en ik vindt het een soort van normaal maar iedere gastles die ik geef realiseer ik me telkens weer. Het is niet normaal. Ik heb het geluk gehad dat ik zulke lieve ouders heb gehad die mij zo opgevoed hebben en daar ben ik ze op tot op de dag vandaag nog steeds dankbaar voor. En met de mensen om me heen. Dat gun ik iedereen.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Brenda (Ghandi) (maandag, 05 juli 2021 19:13)

    Ooooohh Cindy wat fijn dat je weer een gastles hebt kunnen geven!
    Trots op jou!