Een blij en gezegend mens zijn

De coronatijd was en is een verschrikkelijke tijd geweest voor iedereen ook voor mij maar ik ben zo dankbaar dat ik een verschrikkelijk groot netwerk van vrienden en familie achter me heb staan. Sommige al bijna mijn hele leven en sommige maar kort maar ik heb ze wel en dat kan niet iedereen zeggen daar ben ik me ook zeer van bewust.

Maar één ding is zeker zonder jullie had ik het nog veel moeilijker gehad. Ik merk nu pas wat het mij heeft gedaan. Niet alles in het leven is vanzelfsprekend en ik merk dat ik ook in de corona tijd verschrikkelijke bijzondere dingen mocht doen. Ik mag over twee weken weer een gastles geven na lange tijd. Ik mocht afgelopen zondag weer naar de kerk. Ik heb hele bijzondere vriendschappen nog steeds. Ik merk dat ik emotioneler geworden ben. Ik ben heel dankbaar en gezegend met de mensen om heen. Dank jullie wel en ik hoop jullie weer gauw live te mogen ontmoeten.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  joke naber (zaterdag, 19 juni 2021 21:18)

  lieve cindy,

  ben blij dat mijn zus mij op jouw pad gezet hebt.

  ik bewonder je nuchterheid en moed waarmee je in het leven staat.

  je blogs maken mij alerter hoe je in het leven kan staan. ik lees je blogs dan ook steeds met verwondering zoals jij de dingen raak kan neerschrijven.

  knap dat je een gastles hebt gegeven. ik kan me nu beter onder de mensen bewegen maar ik heb er echt moeite mee gehad.

  wens je een fijne avond en nog een goed weekend.

  joke naber van der schuit