Welkom in mijn leven/ mondkapjes plicht deel 2

Ging ik weer met goede moed naar de fysiotherapie nu met een face shield op om te voorkomen wat er vorige dinsdag met het mondkapje gebeurde dacht ik  maar ik  stond voor de stoplichten bij het gemeentehuis en die face shield  waaide  af door de harde wind en waaide echt over de weg heen naar de andere kant. Ik en mondkapjes en face Shields gaan niet samen. We zijn geen vrienden en worden het waarschijnlijk ook niet meer. Welkom in mijn leven! Maar we geven niet op🤣

Zoals ooit een goede vriendin ooit  heeft gezegd neem het leven zoals het je word gepresenteerd. Dat doe ik over het algemeen ook maar het wil niet altijd zeggen dat, dat altijd  makkelijk is.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    joke naber (maandag, 15 maart 2021 14:48)

    vind je een kei, zoals je er weer op uit ging. Neem je nu reserve kapjes mee?
    ben je in de storm weggeweest?????

    ik vind je een kei maar dat wist je al!!!!!