Welkom in mijn leven/De mondkapjes plicht

Je zult maar naar de mondhygiënist moeten op zich geen probleem. Dus een mondkapje opgedaan zoals het nu in deze corona tijd hoort. En daar ging ik met goede moed! Ben ik even onderweg beslaat mijn bril door het mondkapje. Dus ik had hem even afgedaan hij hing nog aan één oor. Kom ik bij het gezondheidscentrum aan wil ik hem weer op doen. Nou spastisch is fantastisch ik kreeg hem never nooit meer over mijn andere oor heen. Ik heb een kwartier lopen klooien omdat ding weer op te zetten. Uiteindelijk kreeg ik hulp van een aardige voorbijganger alleen dat mondkapje zat niet over mijn neus dus ik heb dat uiteindelijk voor elkaar gekregen. Zat ik in de wachtkamer schoot  dat elastiek los want dat zat blijkbaar niet goed over mijn oor heen. Ik weet dat het is  verplicht met  corona tijd dit mondkapje maar het is niet handig vooral niet voor mensen die problemen hebben met hun motoriek net zo als ik .Reactie schrijven

Commentaren: 0