Wees zelf het lichtpuntje voor die ander.

Het lijkt soms wel of we in deze coronatijd op de proef worden gesteld. De avondklok is voor veel mensen weer een vrijheid beperkende maatregel en als reactie daarop gaan ze lopen rellen. Je word bang, je denkt hoe moet ik verder, hoe moet het verder met de wereld. Praat er over klagen mag maar onthou we staan er niet alleen voor en probeer de lichtpuntjes te blijven zien. Misschien kan jij zelf het lichtpuntje zijn voor die ander


Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  joke naber (maandag, 15 maart 2021 14:53)

  zoals je ziet benieuwd naar al je blogs,
  ja ik probeer een lichtpuntje te zijn voor de bejaarden in het woonverzorgingstehuis de blom in Soest
  voor mijn gezin, heb dus het thuis gezellig oa met de planten die ik verpot hebt.
  en voor meer mensen, door af en toe wat van mij te laten horen en mee te leven.

  ik vind het leuk jou te volgen want je zegt de dingen zo raak en met humor.
  zoals je zei het mondkapje weer omdoen een kwartier werk spastisch voor ons een fluitje van een cent hoewel ik stoei ook wel met mijn gehoorapparaten. volgende keer iemand vragen hoor, tenminste als er iemand inderdaad er is...

  hartelijke groeten
  joke naber