Lockdown met kerst en oud en nieuw?

Ja en nu? We zitten in een lockdown t/m 19 januari 2021.

We kunnen er met z’n allen van balen en ik zal je eerlijk zeggen ik was ook flink teleurgesteld gisteren avond. Maar weet je waarvoor ik het, het aller ergste vindt? Voor de  bedrijven die nu geen omzet draaien voor het Theater die haar deuren voor de zoveelste keer moeten sluiten, voor de horecagelegenheden. Voor scholen. Voor mensen die nu met corona in het ziekenhuis liggen Maar het moest er op de één of andere manier van komen.

En de kerstdagen dan? Het wordt een andere kerst dan we gewend zijn maar hier komen we ook weer doorheen en met oud en nieuw ook. Je moet nu gaan kijken wat er wel kan en we moeten het ook weer samen doen maar dat kunnen wij. Wees blij dat we in deze tijd leven met watsapp telefoon FaceTime. Hier komen we ook weer doorheen 

Gezegende kerstdagen en een gezegend nieuw jaar


Reactie schrijven

Commentaren: 0