Positief vooruit kijken

Nou misschien zeg je nu wel van ja je hebt makkelijk praten met deze corona crisis die de wereld op zijn kop zet. Ik bedoel niet dat je je er bij neer moet leggen want ik weet ook wel dat er verschrikkelijk veel mensen in het ziekenhuis hebben gelegen met corona en misschien hebben ze het niet overleeft wat heel erg is En er zijn mensen geraakt bedrijven zijn geraakt. Maar we moeten samen sterk zijn en er samen wat van maken. De media licht alleen de negatieve kanten toe over corona gevallen maar er  zijn ook mensen die van corona genezen. Ik wil er niet mee zeggen dat corona niet meer onder ons is maar als we gewoon de genoemde regels met elkaar in acht nemen dan moet het toch te doen zijn lijkt mij. Zolang er geen vaccinatie is voor het corona virus moeten we met zijn allen oppassen En er zijn voor elkaar, dat voor elkaar zijn dat moeten we zoiezo.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Anja Helmink (maandag, 14 september 2020 08:59)

    Mooi geschreven Cindy en inderdaad: God geeft rust, door alles heen!

  • #2

    Irene Laan (woensdag, 16 september 2020 19:41)

    Goed geschreven blog, ben benieuwd naar uw boekje, die ik bij Anja kan kopen. Heel bijzonder..!!