Een dag met een lach en met een traan

Ik had een dubbele dag gisteren van blijdschap en verdriet door elkaar. Vorige week donderdag is namelijk een hele goede vriend na lang te hebben gestreden aan kanker overleden maar aan de andere kant ben ik heel dankbaar dat ik nog op mijn manier hem tot steun kon zijn en ik heb via een livestream het afscheid mee kunnen beleven.

S’middags ben ik voor het eerst weer gezellig naar het dorp geweest. Ik kwam heel blij terug. Had aan verschillende winkeliers gevraagd waar ik altijd kwam of ze me nog steeds wilden helpen in de winkel. Ja  hoor was het antwoord En zelfs bij mijn vaste stekkie waar ik altijd wat ga drinken. Geen probleem we helpen je graag. Dus mijn zelfstandigheid hoef ik niet in te leveren. Dus ik ben echt gezegend met de mensen om mij heen vooral met mijn lieve tante want zij was gisteren meegegaan❤️

Reactie schrijven

Commentaren: 0