Lichtpuntjes leren zien

Als ik terugkijk op de afgelopen tijd en jaren heb ik ondanks de moeilijkheden van verlies ook veel zegeningen gekregen. Misschien wel een overvloed van zegeningen. Ik heb veel bijzondere vrienden om me heen. De kerk ondanks dat we nu in corona tijd zitten heb ik ook veel contact met vrienden die ik in de gemeente heb leren kennen waar ook hele bijzondere vriendschappen zijn ontstaan. En daar ben ik zo blij mee.Ik heb in corona tijd ook veel blogs geschreven over dat we stilgezet werden. Ook al gaan we door een moeilijke tijd heen. Op de één of andere manier heb ik het gevoel dat ik de kracht krijg om door te gaan en om ook weer naar de positieve dingen te kijken door alles heen. En dat gun ik andere mensen ook om weer de lichtpuntjes te leren zien en probeer ook voor andere mensen dat lichtpuntje te zijn.

Het is niet dat je nooit boos mag worden of verdrietig dat ben ik op z’n tijd ook  maar probeer ook de lichtpuntjes te zien. Twee jaar geleden toen ik mijn tweede gastles gaf  toen zei een student heel mooi probeer te dansen in de  regen.Reactie schrijven

Commentaren: 0