Jullie zijn goud waard

Er is vanaf maart veel gebeurd door de corona crisis zaten we in een keer met zijn allen thuis en moesten we in één keer anderhalve meter afstand van elkaar houden. In eerste instantie vond ik dat een rare gewaarwording. Mijn woon instelling werd op slot gegooid omdat we in de risico groep zaten. Ik merk ondanks dat er voor mij versoepelingen zijn vind het lastig om weer een weg  te zoeken, hoe ga ik er mee om en doe ik dingen wel goed misschien ben ik wel te voorzichtig. Het is mij niet in de koude kleren gaan zitten en het gaat ook nog wel even duren tot dat ik weer vertrouwen heb en mijn weg in deze bizarre tijd gevonden heb. Maar er zijn ook hele goeie dingen uit deze bizarre tijd gekomen. Mensen zijn weer dichter bij elkaar gekomen. Je kunt niet zonder vrienden om je heen ieder op zijn of haar manier. Dus ik ben echt gezegend met de mensen om me heen en ik zal jullie ook deze periode nog keihard nodig hebben. Want het heeft me meer gedaan deze crisis dan jullie zullen denken


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Marjolein (zaterdag, 23 mei 2020 18:24)

    Hey Cin,
    Vind het knap hoe je het allemaal doet. En liever nu te voorzichtig, dan later denken 'had ik maar'.
    Feit dat je in de tuin koffie kunt drinken met elkaar (neem mijn eigen koffie mee?), is sowieso al fijn? Face to face elkaar zien! ;-) Ga zo door meid!!