We moeten het met elkaar doen

Weet je wat ik niet snap. Het kabinet heeft dinsdag maatregelingen tot versoepeling aangekondigd waar ik helemaal achter kan staan maar je krijgt toch tegenstand van sommige mensen die het er niet mee eens zijn. Het kan niet allemaal in één keer, stel voor dat het kabinet had besloten ja we gooien Nederland weer open en we laten iedereen zijn of haar gang gaan nou dan kan ik je één ding verzekeren dan zijn we zo weer terug bij af.

Mijn woonlocatie gaat nog niet open voor bezoek omdat we niet willen dat het virus bij ons binnen komt. Heel vervelend ik heb mijn neven en zwager ook vanaf maart niet gezien en andere familie en vrienden ook niet maar ik kan daar boos en opstandig van worden maar ik wil niet op mijn geweten hebben dat iemand hier corona zou krijgen. Het is vervelend voor iedereen ook voor het personeel dat hier werkt maar zij  doen stinkend hun best om alles zo goed mogelijk te doen en dat doen ze goed want er is hier nog niemand ziek zowel de cliënten en de medewerkers niet

En in verpleeghuizen en verschillende hospice  is het helemaal drama. Het is het virus wat onder controle gebracht moet worden. En dat moeten we met zijn allen doen op anderhalve meter afstand. Het is niet anders

We moeten het er mee doen en blij zijn met wat sommige mensen wel weer mogen in plaats van te kijken wat niet kan.

Reactie schrijven

Commentaren: 0