Hoopvol

Heb vanavond het kamerdebat over de corona crisis gezien en ik ben eigenlijk wel hoopvol. Het gaat stapje voor stapje de goede kant op. De basisscholen gaan weer langzaam open en het voort gezet onderwijs ook.

We mogen blij zijn dat we Mark Rutte als onze premier hebben hij wil niet alles te snel open doen hij wil voorzichtig te werk gaan en dat vind ik wel in hem te prijzen, want als we te snel gaan met dingen weer open te laten gaan misschien hebben we dan weer een probleem en spreid het virus zich weer uit. Hij worstelt er ook zelf mee of dingen wel verstandig zijn of het geen risico is, maar het kabinet doet er alles aan om dingen stap voor stap weer open te laten gaan ben best wel hoopvol en ik ben vanmiddag samen met een vriendin en personeel lekker naar buiten geweest. Ik heb een film gekeken. Ik heb weer rust mogen ervaren. We houden de moed er in.

Reactie schrijven

Commentaren: 0