Op je plek gezet worden

Op sommige momenten wordt je zo met je neus op de feiten gedrukt dat niet alles vanzelfsprekend is dat het je bijna aanvliegt. Met dit hele corona gebeuren heb ik het gevoel dat we op onze plek gezet worden en dat we met andere ogen moeten gaan kijken ons moeten  gaan beseffen waar het werkelijk om gaat en dat we elkaar meer dan ooit nodig hebben om deze strijd te kunnen overwinnen en dat we met onze neuzen één kant op moeten staan.Het heeft niks met geloof te maken ook al is het geloof belangrijk  vöor  me. We moeten  er nu voor elkaar  zijn. Ik ben ook heel blij met de mensen om mij heen. Want ik besef me ten diepste dat ik in een bevoorrechte positie zit met de mensen om mij heen want dat  heeft niet iedereen

Maar we moeten volhouden en als deze crisis voorbij is elkaar ook vast blijven houden

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Tante Gea (zondag, 29 maart 2020 19:18)

  Als ik de hond inlaat zegt nu iedereen goedemorgen of middag of avond dat maar een klein ding maar het is wel fijn .Maar het is wel raar dat er haast geen verkeer op de weg en dat je zomaar over kunt Ik hoop dat het niet zo lang duurt .Er is nu veel angst en verdriet .

 • #2

  Brenda (dinsdag, 31 maart 2020 10:18)

  Mooie woorden Cindy! Zo waar...
  We houden moed in deze moeilijke tijd.