Neem het leven zoals het wordt gepresenteerd

Weet je. Ik was ook verschrikkelijk boos en vooral verdrietig dat ik de komende weken geen bezoek mag ontvangen en op bezoek mag gaan. En je kunt wel boos blijven dat die maatregelen genomen zijn en je kunt er van alles en  mag er van alles van vinden maar weet je waar ik  het, het ergste voor vind voor diegene die het n zelf hebben of voor mensen die net hun geliefde moeten begraven en waar maar max 100 mensen aanwezig mogen zijn om dat die maatregel is ingesteld. En voor de oudere mensen en voor mensen met een zwakke gezondheid/ Maar ik heb uit betrouwbare bronnen geleerd dat je het leven moet nemen zoals het mij wordt gepresenteerd en probeer er alsjeblieft wat van te maken. Hier komen we ook wel weer door heen want als we nu niks doen dan zijn we verder van huis. En we staan er niet alleen voor. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0