Luisteren naar God

Weet je wat mij opvalt dat mensen tegenwoordig niet echt meer luisteren en elkaar in hun waarde laten. Misschien moeten jij en ik daar in onze omgeving wel mee beginnen. Misschien moeten we ons in deze veertigdagen tijd wel meer richten op God en luisteren wat hij van ons vraagt dan alleen op ons zelf te vertrouwen. Ik weet het dat valt soms niet mee mensen zoals wij zijn geneigd om te oordelen en te veroordelen maar ik heb wel één ding geleerd niet zolang geleden. Het haalt je weg van God en waar je werkelijk voor staat. En dat is niet te bedoeling. God heeft ons nodig  of  je er nou in gelooft of niet maar iedereen heeft een doel in zijn leven of je nou een beperking hebt of niet. Ik denk dat we met onze eigen mogelijkheden op de plekken waar we zijn, een licht kunnen zijn.


Reactie schrijven

Commentaren: 0