Pech onderweg!

Vanmorgen ging ik met goede moed naar de kerk ik reed bij de Noorderkroon in de buurt,  stopte mijn rolstoel er mee ik wilde mijn telefoon uit mijn tas pakken maar ik kon er niet bij en het regende keihard dus ik raakte even in paniek totdat er een auto stopte en een mevrouw stapte uit de auto en ik kreeg hulp. Toen hadden we eerst mijn woonlocatie gebeld maar toen bedacht ik me ik kan beter Mark bellen maar nog.voor dat we dat gedaan hadden kwamen er al mensen te hulp en toen Mark en Diana kwamen  toen was er al een politieagent gestopt en we mochten  bij wild  vreemde mensen even naar binnen schuilen voor de regen en toen ben ik later met de regiotaxi naar huis gebracht en Medipoint kwam later de rolstoel weer repareren. Maar wat voelde ik me op dat moment afhankelijk😞 Maar wat ben ik gezegend met de mensen om mij heen. ❤️❤️❤️ Da Graafland heeft zelfs nog voorbeden voor me gedaan😘

en ik ben nog later naar de meent geweest voor mijn vriend

Ramon Pol want  hij kreeg de zegen omdat hij de zegen mag geven.

Commentaren: 0