Valentijnsdag

In al die jaren dat er nu Valentijnsdag  is  geïntroduceerd heb ik er iets tegen. Ten eerste ik heb geen relatie. Ja ik heb wel hele dierbare vrienden gelukkig daar ben ik heel blij mee maar een vaste relatie heb ik niet en ik vind het eigenlijk wel prima zo. Maar op de een of andere manier steekt het een beetje. Ook omdat sommige mensen hun geliefde hebben verloren en dat doet pijn. Daarom gebruik ik Valentijnsdag om de vriendschap om me heen te vieren en te zeggen dat ik dankbaar ben met de vriendschappen en de mensen om me heen. Want ik heb heel wat bijzondere vriendschappen opgebouwd en gesloten. Dus lieve vrienden dank jullie wel voor jullie vriendschap op wat voor manier dan ook. En ik ben zeker ook dankbaar met mijn relatie met God.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Joerie (zaterdag, 28 maart 2020 12:55)

    Mooi geschreven Cindy! Heb maar eens een kijkje genomen op je website:) leuk!

    Groetjes Joerie