Er gaat altijd weer een deur open!

De afgelopen maanden ben ik bezig geweest met keuzes maken en ben ik uiteindelijk gestopt in de Meent om gastlessen op scholen en op bijbelkringen te kunnen geven. Omdat ik gemerkt heb dat ik niet alles tegelijk kon doen. En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb want ik heb de rust terug gevonden bij mijzelf. Ik  kan ik het gewoon merken door mijn spasme. Ik ben minder spastisch ik heb meer energie om de gastlessen te geven of om  met mensen af te kunnen spreken.En dat geeft zo’n lekker gevoel begrijp mij niet verkeerd ik heb tien jaar met plezier en overgave in de meent gewerkt het was een top tijd. Maar het is nu tijd voor wat anders. Ik kan het iedereen aanraden gewoon je gevoel volgen ook al vinden sommige mensen het jammer en wie weet wat er nog meer op je pad komt. Als er een deur dicht gaat dan gaat er ook altijd weer een deur open! Ik vindt nog altijd wonderlijk hoe dingen gelopen zijn in het leven. Het is niet altijd leuk geweest en het heeft me op sommige momenten ook veel tranen gekost en soms nog steeds maar ik sta hier wel weer. Sterker dan ooit!

Reactie schrijven

Commentaren: 0