Gezegend 2020 gewenst

Ja en dan is het nieuwe jaar weer begonnen, misschien heb je wel nieuwe voornemens om te gaan doen. Misschien sta je wel voor een nieuwe uitdaging of ga je iets anders doen maar doe wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt dat is het aller belangrijkste dat heb ik de afgelopen jaren wel geleerd.Geef aandacht aan de mensen om je heen die misschien eenzaam zijn of die niet zoveel mensen om zich heen hebben. Doe wat binnen jou mogelijkheden ligt. Misschien denk je wel van ja wat kan ik eigenlijk doen, weet je je hoeft niet veel te doen of grote dingen doen maar bijv. Een glimlach naar iemand geven of iemand goedendag zeggen is al genoeg een luisterend oor zijn voor iemand is prima en voor je het weet kunnen er zomaar bijzondere dingen op je pad komen en is God op sommige momenten heel dichtbij.


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Marjolein (zondag, 05 januari 2020 20:31)

    Amen.... :-)