Gezegende kerstdagen en een liefdevol 2020 toegewenst

Wat betekent kerst voor jou? Gezelligheid lekker eten. Je zorgen vergeten. Dat lijkt er anno 2019 wel op. Maar eigenlijk als ik aan iemand vraag wat kerst in werkelijk betekent weet niemand mij er antwoord op tegeven. Voor mij heeft kerst een hele andere betekenis Dat Jezus is geboren in een kribbe in Bethlehem om de wereld te redden en om vrede te brengen in de wereld/ En dan kan je denken van ja waarom al die oorlogen dan! Ik zie helemaal geen vrede. Ik vindt dat we eigenlijk het hele jaar kerst mogen vieren dan zou er geen oorlog zijn en geen ruzie.. Was iedereen maar zoals Jezus dan zou de wereld er een stuk vrediger zijn. Ja en dan vraag je je misschien af wat kan ik er aan doen? Nou wees aardig help elkaar oordeel niet. Heb andere lief een betere wereld begint bij jezelf.

Ik wens je gezegende kerstdagen toe en een liefdevol 2020 


Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Willie (donderdag, 26 december 2019 15:21)

  Wens jou veel vrede niet alleen met Kerst maar ook het hele jaar door... Heb het goed met de mensen om je heen!�❤️liefs

 • #2

  Edwin (vrijdag, 27 december 2019)

  Ik wens jou een geweldige tijd om door te gaan met je passie om liefde te geven die jijzelf in bezit ben gekomen door met Jezus om te gaan in je dagelijks leven.

 • #3

  John (zaterdag, 28 december 2019 18:46)

  Precies. Kerst is wat we ervan maken. Vrede ook! "Wees zelf (in Gods Naam) de verandering die je wilt zien in deze wereld" zei ooit iemand