Vandaag weer een leuke gastles gegeven in Velp op het Astrim college

 Ben zo ontzettend blij. Ik heb weer een mooie gastles mogen geven op hetAstrimcollege in Velp. Ze hebben mij gevraagd om het zoiezo standaard twee keer per jaar een gastles te komen geven. Nou dat zegt wel wat, ik wil de studenten vandaag bedanken voor hun interesse enhunvragen. En natuurlijk Ayse voor de kansen die krijg en het vertrouwen om dit gewoon te kunnen blijven doen. En dankzij  Tineke  Schouten want ik mag haar liedje gebruiken en Anne Lam docent in Veenendaal ik had dit niet aan zien komen echt niet. Nogmaals dank jullie wel ❤️ 

 Ik doe het met heel veel plezier

Tot 8 januari.   

Liefs Cindy

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Kees van Ojik (vrijdag, 29 november 2019 14:31)

  Hallo Cindy,

  Ik buig diep voor je. Je haalt uit het leven wat je kan.

  Groeten,

  Kees