Echt een gezegend mens zijn

Wat ben ik toch verschrikkelijk blij en dankbaar. Ik heb vandaag voor een bijbelkring mijn verhaal mogen vertellen over wat het geloof voor mij betekent heeft de afgelopen jaren. En hoe ik ondanks alle tegenslagen toch overeind ben gebleven ook al is het nog steeds niet altijd makkelijk. Ik vond het heel mooi om te kunnen doen. Dankjewel Hilde voor de kans die je me gegeven hebt om het te mogen doen. Het is goed uitgepakt. En ik ben verder dankbaar voor de mensen die me hebben geholpen met het voorbereiden dankjewel. Het was zeer indrukwekkend. Voor nou en nog eens Normaal geef ik gastlessen op scholen als gastdocent. Maar ik wil meer inhoudelijk in gaan op wat het geloof voor mij betekent.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Mineke (vrijdag, 08 november 2019 20:52)

  Fijn Cindy en wat heb je je ontwikkeld. Mooi mens X

 • #2

  Edwin (zaterdag, 09 november 2019 00:28)

  Ontdekken we je bent in Jesus.
  Heeft eeuwenlang waarde.