Om stil van te worden

Soms heb je wel eens van die momenten dat je eigenlijk niet weet wat je moet zeggen dan alleen maar dankjewel en dan vraag je je werkelijk af waar aan je dit te danken hebt. Dat heb ik tegenwoordig heel vaak. Je doet iets wat voor jouw heel normaal lijkt te zijn maar voor een ander blijkt dat heel bijzonder.Je bent heel dankbaar met de vriendschappen die je hebt en wat je allemaal mag doen en krijgt. Soms heb jezelf niet in de gaten wat je voor  een ander betekent en daar word je dan heel stil van. Dan voel je echt weer dat je een gezegend mens bent en tot zegen mag zijn voor andere.

Dankjewel! Ik vind het nog steeds heel  bijzonder dat ik deze bijzondere mag doen en  op mijn pad komen. Daar word ik soms stil van Dankjewel bijzondere mensen ik zie goud in jullie 


Reactie schrijven

Commentaren: 0