Een hele indrukwekkende Gastles mogen geven


Vanmorgen heb ik een hele mooie gastles mogen geven. Wat ik normaal vindt in mijn ogen is blijkbaar niet normaal.En ik merk dat vanmorgen God echt door mij heen gewerkt heeft. Het was zo mooi om mijn verhaal te kunnen delen en mensen te kunnen laten zien dat een handicap hebben niet het eind van wereld is. En dat je nog zoveel kunt bereiken. Ik wist werkelijk niet dat mijn verhaal zoveel los kon maken bij mensen. Ik werd er ook bijna emotioneel van. En dan merk ik echt dat mijn ouders en mijn zus er alles aan gedaan hebben om me zover te krijgen waar ik nu ben

Oneindig veel reden tot dankbaarheid

Commentaren: 4
 • #4

  Janneke (zaterdag, 19 oktober 2019 09:34)

  Lieve Cindy,
  Het was inderdaad een zeer indrukwekkende gastles!! Zoveel respect voor je. Wat ben jij een mooi mens. Je staat zo positief in het leven, je weet je verhaal zo mooi te vertellen. Iedereen was erg onder de indruk. Dank je wel, ik hoop je nog veel vaker te mogen ontmoeten en dat nog meer studenten jouw bijzondere les mogen meemaken.
  Liefs Janneke

 • #3

  Max (woensdag, 16 oktober 2019 21:53)

  Hartelijk bedankt voor vanmorgen. Je hebt lef en bent zeer moedig en positief! Onwijs knap van je.

  Met vriendelijke groetjes,

  Max van r

 • #2

  Willeke (woensdag, 16 oktober 2019 19:52)

  Lieve Cindy, toen je binnenkwam zag ik gelijk dat ik je ook had gezien op de Sisterdag, waar ik zag hoe jij die dag genoot. En dan nu zie hoe jij zo positief in het leven staat, raakt mij. Je hebt mij geraakt en aan het denken gezet. Ik geloof dat jij je roeping hebt gevonden en dat jij vele mensen kunt inspireren. Hou die positiviteit vast. En denk op de moeilijke momenten terug aan dat prachtige gedicht van Marianne. God blessed you!!

 • #1

  Anja (woensdag, 16 oktober 2019 12:00)

  Lieve Cindy, de hele klas was onder de indruk van je verhaal, dank je wel dat je er was!