Keuzes maken

Soms is een keuze maken heel moeilijk. Je wilt overal bij zijn maar je weet dat je een beperking hebt en als je te veel doet zegt je lichaam stop. Maar je wilt mensen ook niet teleur stellen. Ik heb gisteren een meditatie gehoord dat het niet uitmaakt wat je doet maar doe het voor god en doe het met overgave. Of je nou op een podium staat of gewoon ergens anders aan het werk bent het maakt niet uit zolang je het maar met overgave doet God rekent jou daar niet op af.

Je moet doen waar energie van krijgt en gastlessen geven is mijn passie mensen over de drempel heen halen en laten zien dat je met een beperking ook een heel mooi en zinvol leven kunt leiden. Ik ben gisteren naar een sisterdag geweest en ik was er nog nooit geweest en ik zag er  eigenlijk vreselijk tegenop. En ik had echt  zoiets van ja uh wat moet ik daar maar ik ben er wel heen geweest. Er werd veel over het geloof gesproken en er werd gezongen. Er werden sprekers uitgenodigd die mij ontzettend raakte dus ik had de goeie keus gemaakt en ik ben meer over mij zelf te weten gekomen hoe ik in het geloof sta ik heb daar verschrikkelijk veel energie van gekregen en ik kan er de week weer mee door


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Wendy (maandag, 07 oktober 2019 10:46)

    Zo tof dat je er was!! Dapper van je, weer een drempel genomen. Trots op je Sister ;-)