Zou jij Jezus herkennen?

Wat zou je doen als Jezus in eens voor je zou staan? Zou je hem herkennen of zou je er zo voorbij lopen in de chaos van de wereld. Ik merk zelf dat ik verschillende momenten ervaar dat Jezus bij me is. Gisteren een heel stom voorbeeld misschien maar gisteren had mijn rolstoel een lekke band en het was in het verpleeghuis waar ik vrijwilliger ben gebeurd. Er waren collega’s die mij konden helpen en dat werd ook gedaan. Het had net zo goed op straat kunnen gebeuren maar dat is niet gebeurd! Ik geloof zeker weten dat God mensen op mijn pad stuurt geen twijfel over mogelijk. Afgelopen maandag heb ik ook weer een gastles mogen geven en ik geloof ook dat God mij daarvoor gebruikt. Ik zie Jezus wel in de mensen om mij heen en in kleine dingen. Met de ogen van Jezus leren kijken dat doen wij niet snel wij zijn vaak als mensen geneigd om mensen te beoordelen en te veroordelen als het in onze ogen niet klopt. Dat is juist niet goed wij moeten eigenlijk net zoals Jezus zijn, vriendelijk vredelievend vergevingsgezind Maar zou jij Jezus herkennen?

Commentaren: 0