Pasen

Weet je wat mij opvalt dat een hele hoop mensen de betekenis van Pasen niet meer weten en dat vindt ik zo jammer! Niet dat ik het mensen op wil dringen maar.ik zelf haal er zo veel kracht uit. Gewoon dat je weet dat Jezus voor mij en voor jou aan het kruis gestorven is en dat je weet dat de dood niet het einde is en dat met de dood van Jezus jouw zonden vergeven zijn. Dat raakt mij iedere keer weer. Mensen vragen mij wel eens waar haal jij je kracht uit om door te gaan hoe doe jij dat toch allemaal! Nou het gaat met vallen en opstaan maar als ik het geloof niet had gehad dan was ik nergens echt niet! God en Jezus geven mij kracht om door te gaan, ik ben totaal niet zweverig aangelegd in tegendeel maar als ik het geloof niet had gehad dan was ik nergens

Ik wens iedereen fijne Paasdagen toe!

Reactie schrijven

Commentaren: 0