Dromen hebben

Het is begin januari 2019 en er zijn sommige mensen die goede voornemens hebben en misschien ook wel dromen hebben. Ik had vroeger een droom om te kunnen lopen en geen beperking te hebben maar helaas die droom kwam niet uit. Ik vond dat vroeger verschrikkelijk ook dat verhaal dat in de bijbel stond van die vrienden die hun verlamde vriend bij Jezus brachten door het dak, ik kon daar niet naar luisteren echt niet. Maar later realiseerde ik door mijn positieve houding en doorzettingsvermogen dat ik inderdaad een verschil kan maken en dat ik andere mensen kan inspireren door gastlessen op scholen te geven en te werken als vrijwilliger in een verpleeghuis. Weet je iedereen kan dromen hebben en het is goed om dromen te hebben. Probeer die droom achterna te gaan als het binnen je mogelijkheden ligt. Blijf niet hangen van ja nee dat kan ik niet maar probeer er voor te gaan. Er is altijd wel iets hoe klein ook wat je kunt doen en waar je voldoening uit kunt halen. En mijn geloof houd me op de been, als ik mijn geloof in God niet had gehad en nog heb was ik nergens want God heeft me door alles heen geholpen dat meen ik uit de grond van mijn hart. God wil mijn beperking gebruiken om andere mensen iets mee te geven.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Wendy (maandag, 01 april 2019 13:22)

  Hoi Cindy!
  Wat ontzettend leuk om dit te zien en lezen!
  Dat je nog maar heel veel meer mensen mag inspireren.
  Ga met God, Hij zal met je zijn!
  Liefs Wendy